Δημοσιογραφική αποστολή από τη Γαλλία στη Σαντορίνη για πολυσέλιδο αφιέρωμα και νέες συνεργασίες

Share

Ακούστε το άρθρο

Στη Σαντορίνη φιλοξενήθηκε στα μέσα Ιουνίου ο ιδρυτής και διευθυντής του Β2Β ψηφιακού τουριστικού περιοδικού Ice Cream Magazine,  Pascal Falcone, προκειμένου να πραγματοποιήσει σε ένα από τα προσεχή τεύχη του, πολυσέλιδο αφιέρωμα για το νησί, που θα τονίζει τη μοναδική γεωμορφολογία του και θα εστιάζει στην εξαιρετική γαστρονομία και την οινική του παράδοση.

Το Ice Cream Magazine αποτελεί μετονομασία του Hub Magazine, δημοφιλούς Β2Β luxury τουριστικού περιοδικού, που κυκλοφορεί εδώ και 11 χρόνια. Διανέμεται δωρεάν σε 17.000 επαγγελματίες τουρισμού, κυρίως τουριστικούς πράκτορες σε όλη την Γαλλία, με στόχο την ανάδειξη προορισμών μέσω υψηλού επιπέδου editorial περιεχομένου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίσουν τον προορισμό και να τον προτείνουν.

Μαζί με τον κο Falcone ταξίδεψε και η δημοσιογράφος και γνωστή παρουσιάστρια του γαλλικού τηλεοπτικού σταθμού TF1, Elodie Villemus, η οποία είναι επίσης ιδρύτρια του διεθνούς wedding planning agency “Elodie Villemus Weddings”. Η ίδια εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη συνεργασιών με τοπικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες της Σαντορίνης, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του γαμήλιου τουρισμού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων στο νησί.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σαντορίνη, τους δημοσιογράφους συνόδευσαν η Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής Γεωργία Νομικού και ο εκπρόσωπος του γραφείου wedding planning ΜARRYPOSA, Χρήστος Βλαβιανός.

Από τον Δήμο Θήρας απευθύνονται ευχαριστίες προς τη Διευθύντρια του ΕΟΤ Γαλλίας Έμυ Αναγνωστοπούλου για την άψογη συνεργασία, τον πρόεδρο του Ημεροβιγλίου Μάριο Μπεκιάρη, το ξενοδοχείο Altana για τη φιλοξενία των δημοσιογράφων και τέλος το εστιατόριο Omnia του Canaves Epitome.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη