Δημοσιογραφικό θεωρείο στο γήπεδο των Φηρών

Ένα άρτια εξοπλισμένο και πιστοποιημένο δημοσιογραφικό θεωρείο τοποθετήθηκε για πρώτη φορά, με πρωτοβουλία του ΔΑΠΠΟΣ, στο δημοτικό γήπεδο των Φηρών, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των δημοσιογράφων που καλύπτουν αθλητικούς αγώνες και πολλές φορές ήταν εκτεθειμένοι στις καιρικές συνθήκες.

“Μελημά μας πάντα ήταν και είναι η φροντίδα στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.  Αυτό κάνουμε καθημερινά. Η τοποθέτηση δημοσιογραφικού θεωρείου στον χώρο του δημοτικού γηπέδου Φηρών ήταν πάγιο αίτημα των ανθρώπων του τύπου που ήταν αναγκασμένοι να καλύπτουν αθλητικά γεγονότα με όλες τις καιρικές συνθήκες, απροστάτευτοι και χωρίς καμία βοήθεια. Τώρα μετά την πρωτοβουλία μας, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί μπορούν πλέον να εχουν τον δικό τους χώρο για να εργάζονται και ελπίζουμε πως όταν λήξει η πανδημία στο νησί μας και σε όλη τη χώρα, να μπορέσουμε ξανά ολοι μαζί να βρεθούμε στο γήπεδο μας, θαυμάζοντας τις ομάδες μας”, δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ, Βασίλης Αλαφούζος.

Εφόσον προχωρήσει η κατασκευή νέου γηπέδου ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα, που θα χρησιμοποιεί ο Α.Σ. Σαντορίνης 2020 για τα παιχνίδια του στη Football League, το δημοσιογραφικό θεωρείο θα μεταφερθεί εκεί.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη