Διοικητικές αλλαγές στην Marketing Greece

Σε μια σειρά εσωτερικών οργανωτικών αλλαγών στη λειτουργία της προχωρά η Marketing Greece, μετά από δέκα χρόνια μιας απόλυτα επιτυχημένης πορείας στον χώρο του destination marketing της χώρας μας, περνώντας σε μια νέα εποχή, με στόχο την εξασφάλιση της μεγιστοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου της.

Νίκος Διαμαντόπουλος

Σε αυτή την κατεύθυνση, καθήκοντα Γενικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Νίκος Διαμαντόπουλος, σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας καινούργιας δυναμικής περιόδου για την εταιρεία. Έχοντας ενταχθεί στο δυναμικό της Marketing Greece από την ίδρυσή της, ο Νίκος Διαμαντόπουλος, στέλεχος με βαθιά γνώση της εταιρείας, πολυετή εμπειρία και ηγετικές ικανότητες, αναλαμβάνει από σήμερα να οδηγήσει την Marketing Greece στα επόμενα επιτυχημένα βήματά της.

Ταυτόχρονα, η Ρένα Σκουλούδη και ο Θρασύβουλος Πετρόπουλος, αμφότεροι από τα πρώτα στελέχη της εταιρείας, με εμπειρία και γνώση, σημαντική πορεία και αφοσίωση στο έργο της Marketing Greece, αναβαθμίζονται αντίστοιχα στη θέση της Senior Marketing Strategist και Head Of Editorial, ενώ σειρά στελεχών της εταιρείας αναλαμβάνει διευρυμένες αρμοδιότητες.

Μετά τις παραπάνω αλλαγές, η Ιωάννα Δρέττα, CEO της εταιρείας τα τελευταία 6 χρόνια, παραμένει ενεργό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχίζοντας να υποστηρίζει τα στελέχη της εταιρείας με τις γνώσεις και την εμπειρία της προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει το ΔΣ.

“Η μεγάλη οικογένεια της Marketing Greece, τα στελέχη -παλαιότερα και νεότερα-, η μεγάλη ομάδα συνεργατών, φίλων και υποστηρικτών που μας πίστεψαν, χορηγών και φορέων που μας εμπιστεύτηκαν είναι περήφανοι για όσα η εταιρεία κατάφερε και για τον τρόπο που συμβάλλει στην επικοινωνία της χώρας. Η Marketing Greece, δέκα χρόνια τώρα, παράγει εικόνα και φήμη για τη χώρα μας και γνώση για όλους όσους εμπλέκονται στον τουρισμό, με τρόπο επιδραστικό και καθοριστικό. Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά που ήμουν CEO της Marketing Greece, και πλέον ως μέλος του ΔΣ θα συνδράμω τη συνέχιση αυτής της μεγάλης προσπάθειας. Είμαι απολύτως βέβαιη για το λαμπρό μέλλον της εταιρείας”, δήλωσε η Ιωάννα Δρέττα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος δήλωσε: “Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΤΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece τα τελευταία έξι χρόνια, για τη σπουδαία και αποτελεσματική δουλειά που έκανε, για τη μεγάλη της προσφορά στην εταιρεία, τον ΣΕΤΕ, αλλά και στον ελληνικό τουρισμό γενικότερα. Η Marketing Greece πλέον, ώριμη, ισχυρή, αποτελεσματική, όπως την οραματίστηκε ο Ανδρέας Ανδρεάδης, είναι έτοιμη να περάσει στην επόμενη φάση της, ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες που διαρκώς γεννιούνται. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας, με μια σειρά εσωτερικών οργανωτικών αλλαγών, έχει τις γνώσεις, την εκπαίδευση και το κίνητρο για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσει τη Marketing Greece σε νέες ιστορίες επιτυχίας. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη