Βίντεο: Διπλή αεροδιακομιδή το Πάσχα από Σαντορίνη και Μύκονο

Έκτακτη αεροδιακομιδή δύο περιστατικών από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα με αεροσκάφος C130 της 356 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στην πτήση επιβιβάσθηκε και ο Υφυπουργός Υγείας κος Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο οποίος πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Βάση του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Ελευσίνας, για να ανταλλάξει ευχές με τους ιατρούς και τους διασώστες που είχαν υπηρεσία.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, ο υφυπουργός ενημερώθηκε ενδελεχώς για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος των Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ καθώς και για το επιχειρησιακό σχέδιο λειτουργίας του.

Το αεροσκάφος παρέλαβε τον πρώτο ασθενή από το αεροδρόμιο της Σαντορίνης (φωτογραφία πάνω), όπου ο κος Κοντοζομάνης συναντήθηκε με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κο Βασίλη Μαλαματένιο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Μύκονο, όπου παρέλαβε τον δεύτερο ασθενή.

Ο Υφυπουργός, με την ολοκλήρωση της αεροδιακομιδής, ευχαρίστησε θερμά το Υγειονομικό Προσωπικό του Τμήματος Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ που 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο κάνουν το καθήκον τους παρέχοντας τις υπηρεσίες τους σε όλους τους πολίτες σε κάθε σημείο της πατρίδας μας. Διαπιστώνοντας τον επαγγελματισμό και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά, εξέφρασε την υπερηφάνεια που νοιώθει ως άνθρωπος αλλά και ως Πολιτικός Προϊστάμενος τους, ενώ ανέφερε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας θα είναι αρωγός στο σημαντικό έργο τους αναφορικά για την παροχή της δωρεάν επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη