Στην έβδομη διοργάνωσή του, το 100% Hotel Show, μετατρέπεται σε κάτι παραπάνω από μια έκθεση ξενοδοχειακού εξοπλισμού, φιλοξενώντας ανοιχτές δράσεις για το κοινό με στόχο την εξέλιξη της ξενοδοχειακής αγοράς. Με τον premium χαρακτήρα της διοργάνωσης και το εκτενές section ξενοδοχειακής τεχνολογίας που φιλοξενεί, στην καινοτόμο προσέγγιση της έκθεσης προστίθεται η οργάνωση της Ξενοδοχειακής Ημέρας Καριέρας σε συνεργασία με την Workathlon αλλά και ο εμπλουτισμός των δωρεάν workshops που οργανώνει σε συνεργασία με την Hotelier Academy, τα οποία αναμένεται να αλλάξουν τα δεδομένα του θεσμού.

Το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, στο ειδικά διαμορφωμένο stage του 100% Hotel Show στο MEC Παιανίας, θα φιλοξενηθούν κορυφαίοι ομιλητές του ξενοδοχειακού κλάδου παρουσιάζοντας τις τελευταίες τάσεις της τουριστικής αγοράς, εκπαιδεύοντας παράλληλα το κοινό στις νέες πρακτικές του κλάδου. Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν τα αναβαθμισμένα workshops του 100% Hotel Show με απλή εγγραφή στο www.hotelshow.gr, ενώ ταυτόχρονα θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, το 100% Hotel Show ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε συνεργασία με την Workathlon, φιλοξενώντας την πρώτη Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας, δίνοντας την ευκαιρία σε 100δες υποψηφίους να συναντήσουν μερικά από τα σημαντικότερα ελληνικά ξενοδοχεία, και να διερευνήσουν την πιθανότητα μιας συνεργασίας στο άμεσο μέλλον. Το κοινό μπορεί να δηλώσει δωρεάν τη συμμετοχή του στο ειδικό link της Workathlon, και να συμμετάσχει στο σημαντικότερο event απασχόλησης στην ξενοδοχειακή αγορά.

Το 100% Hotel Show διοργανώνεται από την εταιρεία Demand Fairs & Media και ξεκινάει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, με το VIP Opening Party και την τελετή απονομής των 100% Hotel Design Awards, ενώ στην έκθεση συμμετέχουν πάνω από 200 επιλεγμένες εταιρείες με λύσεις από Αρχιτεκτονική, Design μέχρι και Ξενοδοχειακή Τεχνολογία.

  • Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των workshops εδώ
  • Δείτε τα ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας εδώ

Δωρεάν προσκλήσεις εδώ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here