Επιμελητήριο Κυκλάδων: Δωρεάν εκπαιδευτικό webinar για βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης

Με την εκπαίδευση πάνω στις βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης ανοίγει ο νέος κύκλος σεμιναρίων που πραγματοποιεί το Επιμελητήριο Κυκλάδων, στο πλαίσιο της συνεχούς εκπαίδευσης και υποστήριξης των μελών του. Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και καταξιωμένους στον τομέα τους εισηγητές, πραγματοποιεί μια νέα σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών webinar για τα μέλη του.

Το πρώτο από αυτά έχει θεματική “Βασικές αρχές και εργαλεία κοστολόγησης: από τη θεωρία στην πράξη” και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου, 17:00-20:00. Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Εισηγητής θα είναι ο Παναγιώτης Κούρεντας, εκπαιδευτής εξειδικευμένων σεμιναρίων γύρω από το Cost Control Management και το Menu Development & Engineering.

Θα αναλυθούν θέματα που αφορούν:

  • τις βέλτιστες μεθόδους υπολογισμού και τον έλεγχο του κόστους μέσα από μια διαδραστική προσέγγιση,
  • το πώς αναγνωρίζει κανείς τα λειτουργικά κόστη και τη σημασία τους στην ορθή κοστολόγηση φαγητού και ποτού,
  • τον περιορισμό της σπατάλης υλικών προκειμένου να εξασφαλιστεί η βιωσιμότητα αλλά και η επιβίωση των επιχειρήσεων,
  • την ανάλυση της τιμολόγησης και κερδοφορίας με τρόπο που θα βοηθήσει στην επιλογή της μεθόδου τιμολόγησης που ταιριάζει καλύτερα στην κάθε επιχείρηση, ακολουθώντας όλες τις διεθνείς τάσεις και τα νέα πρότυπα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλα τα ταμειακά ενήμερα μέλη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων που ενδιαφέρονται για τη βελτίωση, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεών τους, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν τα webinar διαδικτυακά μέσω ψηφιακής πλατφόρμας ή με φυσική παρουσία στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, εάν βρίσκονται στη Σύρο.

Οι αιτήσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ και θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου, οπότε και θα αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης σε όσους έχουν δηλώσει το email τους. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία ή αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικής επικοινωνίας και υποστήριξης στα τηλέφωνα που αναφέρονται παρακάτω.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 2281082346 (εσωτερικό 5) καθώς και με τα γραφεία των νησιών σε Άνδρο 2282051490, Σαντορίνη 2286025788, Μήλο 2287023970, Μύκονο 2289023937, Νάξο 2285022767, Πάρο 2284023031, Τήνο 2283022404.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη