ΝΟΜΙΝΤ: Δύο χρυσά British Arrows για το “Up In Smoke” της WWF

Διπλή διάκριση στα σημαντικά βραβεία της βρετανικής διαφημιστικής αγοράς British Arrows απέσπασε η NOMINT, των Γιάννη Κωνσταντινίδη και Χρήστου Λεφάκη, που εδρεύει στο Λονδίνο και δραστηριοποιείται στις διαφημιστικές παραγωγές για λογαριασμό σημαντικών πελατών από όλο τον κόσμο, με έμφαση την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21/3 στη βρετανική πρωτεύουσα, η NOMINT κατέκτησε δύο Gold Arrows για την ταινία “Up In Smoke” που δημιούργησε για λογαριασμό της WWF, ένα στην κατηγορία Animation 2D/Stop-Motion και ένα στην κατηγορία Production Design.

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό stop-motion βίντεο που παρουσιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2023 στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Κλίμα COP28 και το οποίο επικεντρώνεται στις καταστροφικές επιπτώσεις των ορυκτών καυσίμων και την επείγουσα ανάγκη για τη σταδιακή κατάργησή τους.

Η ταινία ακολουθεί το νεαρό κορίτσι της ιστορίας μέσα σε έναν κόσμο γεμάτο καπνό, ενώ μέσω της πρωτοποριακής αναπαράστασης του καπνού σε stop-motion, μεταφέρει με ισχυρό τρόπο τα επείγοντα περιβαλλοντικά μηνύματα. Η παραγωγή υλοποιήθηκε  χρησιμοποιώντας τεχνική 3D εκτύπωσης πλήρους χρώματος για τη δημιουργία πάνω από 700 μοναδικών γλυπτών που αναπαριστούν διάφορες στάσεις του κοριτσιού.

Στα φετινά British Arrows, συνολικά 23 διαφημιστικές καμπάνιες απέσπασαν χρυσό βραβείο, ενώ μόλις έξι, μεταξύ των οποίων και το “Up In Smoke”, πήραν παραπάνω από ένα!


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη