19.1 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΔΕΥΑΘ: Δρομολογείται η πλέον σύγχρονη λύση για την απόσμηση των βιολογικών

Share

Τον πιο αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο για την απόσμηση του βιολογικού καθαρισμού στο Εμπορείο αναζητά και μελετά εδώ και καιρό η ΔΕΥΑ Θήρας, προκειμένου να δοθεί λύση στο χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η περιοχή.

Η λύση που προκρίνεται ως καλύτερη είναι η εγκατάσταση συστήματος υγρής χημικής πλυντηρίδας και στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της ΔΕΥΑΘ βρέθηκαν προ ημερών σε ανάλογες εγκαταστάσεις βιολογικού καθαρισμού στο Ρέθυμνο, ώστε να δουν το σύστημα και σε πραγματική εφαρμογή. Ο πολιτικός προϊστάμενος και μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΘ Γιάννης Συκηνιώτης και ο προϊστάμενος των βιολογικών Κώστας Ζαφειρόπουλος ξεναγήθηκαν για πέντε ώρες στις εγκαταστάσεις του Ρεθύμνου από τον Διευθυντή του Τμήματος Περιβάλλοντος Μανώλη Βρυλάκη και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του συστήματος.

Στο επόμενο στάδιο θα δρομολογηθούν από τη ΔΕΥΑΘ οι διαδικασίες ώστε να αποκτηθεί και να εγκατασταθεί σύντομα στον βιολογικό του Εμπορείου η χημική πλυντηρίδα, συμβάλλοντας έτσι στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη