Η ΑΕΜΥ αναζητά ξανά νεφρολόγους εξωτερικούς συνεργάτες για το ΓΝ Θήρας

Με αυξημένη αμοιβή σε σχέση με την προηγούμενη πρόσκληση

Σε αναζήτηση νεφρολόγων παραμένει το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας και για τον λόγο αυτό η ΑΕΜΥ ΑΕ προσκαλεί ξανά για 12μηνη συνεργασία δύο γιατρούς της συγκεκριμένης ειδικότητας, με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο του προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 8ωρη πενθήμερη εργασία ανά εβδομάδα και 7 ενεργείς εφημερίες το μήνα, με μηνιαία μικτή αμοιβή 4.720 €. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αντίστοιχη πρόσκληση εξωτερικών συνεργατών (και νεφρολόγου) τον προηγούμενο μήνα, η μικτή μηνιαία αμοιβή ήταν 3.640 €.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβληθούν από Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο έως και τις 28/1/2020, ώρα 14:00 ως εξής: α) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή β) να την αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή γ) να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08:00-14:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, Τ.Κ.84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here