Σαντορίνη: Δυναμική συγκέντρωση στα Φηρά

Μαζική συγκέντρωση και διαδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/3) το πρωί στο κέντρο των Φηρών, κατά τη διάρκεια της οποίας καταδικάστηκαν οι διαχρονικές ευθύνες όλων των κυβερνήσεων για το διαρκές έγκλημα στον σιδηρόδρομο.

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων, σε ανακοίνωσή του για τη σημερινή κινητοποίηση στα Φηρά, αναφέρει τα παρακάτω:

“Στη συγκέντρωση καλούσαν το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων, η ΟΓΕ Ομάδα Σαντορίνης, το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου, η ΕΛΜΕ Θήρας και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στις παρεμβάσεις τους εκπρόσωποι των σωματείων ανέδειξαν την πολιτική της απελευθέρωσης και των ιδιωτικοποιήσεων ως τους ενόχους για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Αυτό που ήταν πραγματικά ελπιδοφόρο, ήταν η πρωτοφανής συμμετοχή μαθητών που έδωσαν το κλίμα και τον παλμό της συγκέντρωσης που με τα νιάτα τους, τη φρεσκάδα τους, την καθαρή ματιά τους διαδήλωσαν φωνάζοντας ότι “το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί, δε θα συγκαλυφθεί” και “Εσείς μετράτε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές”, γυρίζοντας την πλάτη τους στις αποπροσανατολιστικές φωνές, βάζοντας στο στόχαστρο τους πραγματικούς υπεύθυνους”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη