ΑΟ Θήρας: Με μεγάλες φιλοδοξίες στο Final 4 του Κυπέλλου

Δύο ημέρες έχουν μείνει για τη μεγάλη γιορτή του Ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στην Άρτα, όπου στις 10-11/3 θα διεξαχθεί το 16ο Final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, με τη συμμετοχή του ΑΟ Θήρας, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Ο ΑΟ Θήρας που μετρά ήδη τρεις συνεχόμενες παρουσίες σε τελικό της διοργάνωσης (2019 Σέρρες, 2021 Ηλιούπολη, 2022 Ηράκλειο), ετοιμάζεται για την 5η συνολικά συμμετοχή του σε Final 4 Κυπέλλου. Η ομάδα της Σαντορίνης έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά αφήνοντας εκτός τετράδας τον Ολυμπιακό, ενώ οι Έμιλυ Κωνσταντέλλου και Λιούμπισα Κέτσμαν τονίζουν ότι η ομάδα τους ταξιδεύει με μεγάλες φιλοδοξίες στην Άρτα για το Final 4.

“Είναι μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε στο Final 4, αλλά δεν θα αρκεστούμε σ’ αυτό. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικά απ’ αυτά του πρωταθλήματος”, είπε η Έμιλυ, η οποία πέρσι πανηγύρισε τον τίτλο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό.

“Υπάρχει ανυπομονησία. Ίσως δεν έχουμε την εμπειρία των άλλων ομάδων, αλλά έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ από την αρχή της σεζόν και πρέπει να δείξουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Στο Κύπελλο υπάρχουν πάντα περιθώρια για εκπλήξεις”, τόνισε με τη σειρά της η Λιούμπισα.

Αναλυτικά τα όσα είπαν οι Κωνσταντέλλου και Κέτσμαν στην κάμερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης:

Το πρόγραμμα των αγώνων:

Παρασκευή 10/3
Α’ Ημιτελικός στις 18:00 (ERTSPORTS 1): Α.Ο. Θήρας – Παναθηναϊκός Α.Ο.
Β’ Ημιτελικός στις 21:15 (ΕΡΤ-3): Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.

Σάββατο 11/3
Τελικός στις 21:30 (ΕΡΤ-3): Νικητής Α’ Ημιτελικού – Νικητής Β’ Ημιτελικού

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη