ΑΟ Θήρας: Δυνατά φιλικά στην Αθήνα ενόψει των play off με Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα (6/4) η ομάδα του ΑΟ Θήρας, προκειμένου να δώσει δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενόψει της προετοιμασίας της για τους αγώνες play off με τον Κυπελλούχο Παναθηναϊκό.

Οι αθλήτριες της Σαντορίνης, που τερμάτισαν στην 7η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστούν σήμερα το απόγευμα (16:30) στη Ν. Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ αύριο (7/4) στις 17:30 θα αναμετρηθούν στο κλειστό του Ρέντη με τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό, πρωταθλητή της κανονικής περιόδου της Volleyleague.

Η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί στη Σαντορίνη, με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο να αξιοποιεί τα συμπεράσματα που θα έχει αντλήσει από τα δύο φιλικά της Αθήνας και να καταστρώνει τα τελικά πλάνα του για την πρεμιέρα των play off.

Ο πρώτος αγώνας μεταξύ ΑΟ Θήρας και Παναθηναϊκού θα γίνει στη Σαντορίνη την Τετάρτη 13/4, ώρα 19:30 και ο επαναληπτικός το Σάββατο 16/4 στην έδρα του Παναθηναϊκού στο Μαρούσι.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αλλαγές στον Παναθηναϊκό
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στα play off με νέο προπονητή, καθώς η διοίκηση της ομάδας διέκοψε προχθές (4/4) τη συνεργασία της με τον Απόστολο Οικονόμου, ο οποίος οδήγησε πριν τρεις εβδομάδες τις πράσινες στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και ανακοίνωσε αμέσως μετά την πρόσληψη του Σέρβου τεχνικού Branko Gajic, παλιού γνώριμου της Σαντορίνης από τη θητεία του στον πάγκο του ΑΟ Θήρας την περίοδο 2018-2020.

Για τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής του Παναθηναϊκού κόντρα στην παλιά του ομάδα, ο Branko Gajic ανέφερε: “Ο πρώτος μου αγώνας με το “τριφύλλι” θα είναι με αντίπαλο την παλιά μου ομάδα, τον ΑO Θήρας. Μόνο καλά λόγια έχω να πω για αυτό το σωματείο, όπου πέρασα δύο επιτυχημένες χρονιές. Τώρα όμως όντας αντίπαλος προφανώς και θα επικεντρωθώ στην ομάδα μου, είμαι επαγγελματίας και θέλω να επαναφέρω τον ΠΑΟ στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις. Στόχος φυσικά είναι η νίκη, η οποία μπορεί να αποτελέσει ένα καλό restart. Η Σαντορίνη είναι μια καλή ομάδα που μπορεί να μας δυσκολέψει αλλά θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση”.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη