Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή για τον ΑΟ Θήρας

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει την Παρασκευή 8/3 εκτός έδρας τη μαχητική Θέτιδα Βούλας, με στόχο να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας που θα του δώσει το πλεονέκτημα στη φάση των play off.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από εντός έδρας νίκες στην προηγούμενη αγωνιστική, η Σαντορίνη επί του Μαρκόπουλου και η Θέτιδα επί του Πορφύρα. Η μεν ομάδα της Σαντορίνης βρίσκεται με 46 βαθμούς στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα της Βούλας στην 4η θέση με 36.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 στο γήπεδο Γ. Γεννηματάς στη Βούλα και η παρουσία των φίλων της Σαντορίνης είναι απαραίτητη για να ενισχύσουν την ομάδα σε αυτόν τον δύσκολο -όπως αναμένεται- αγώνα.

Η 19η αγωνιστική της Volleyleague θα διεξαχθεί σε δόσεις. Εκτός της αναμέτρησης της Παρασκευής μεταξύ Θέτιδας και Σαντορίνης, την Πέμπτη 7/3 θα αγωνιστούν ο Άρης με τον Πανναξιακό, το Σάββατο 9/3 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Ηλυσιακό και ο Πορφύρας την Κόρινθο, την Κυριακή 10/3 ο Αίαντας Ευόσμου τους Μακεδόνες, ενώ η αυλαία θα πέσει την Τετάρτη 13/3 με την αναμέτρηση μεταξύ Ηλιούπολης και Μαρκόπουλου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη