Travelotopos: Ειδική προσφορά για σύνδεση με τη GetYourGuide μέχρι 31/1

Webinar για επιχειρήσεις την Τετάρτη 17/1

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, η Travelotopos*, πρωτοπόρος πάροχος συστημάτων κρατήσεων για τουριστικές δραστηριότητες, και η εκ των κορυφαίων στον κόσμο πλατφόρμα κρατήσεων GetYourGuide, διοργανώνουν την Τετάρτη 17/1, ώρα 13:00, webinar με θέμα “Trends and Insights for a smarter 2024 kick off”.

Κατά τη διάρκεια του Webinar θα συζητηθούν δεδομένα της ελληνικής τουριστικής αγοράς για το 2023 που τόσο η Travelotopos όσο και η GetYourGuide έχουν συλλέξει από τα αποτελέσματα των κρατήσεων, καθώς και για τις προκρατήσεις του 2024 που έχουν ήδη ξεκινήσει. Τέλος, θα συζητηθούν και θα αναλυθούν πρακτικές που οι επιχειρήσεις μπορούν να ακολουθήσουν προκειμένου να αυξήσουν τόσο την προβολή των υπηρεσιών τους μέσω GetYourGuide όσο και τις κρατήσεις τους για την καινούρια σεζόν.

Η παρακολούθηση του webinar είναι δωρεάν για όλους. Προεγγραφές εδώ.

Τώρα είναι η στιγμή για εγγραφή στη GetYourGuide!
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα τρέχει μια πολύ συμφέρουσα προσφορά από την Travelotopos και την GetYourGuide. Για εγγραφές στην πλατφόρμα της GetYourGuide που θα γίνουν μέχρι 31/1/2024, προσφέρεται έκπτωση συνολικά 3% επί της προμήθειας για τις κρατήσεις που θα γίνονται μέχρι τις 30/6/2024.
Πιο συγκεκριμένα η Travelotopos προσφέρει έκπτωση 1%, ενώ η GetYourGuide έκπτωση 2%.

Ισχύει μόνο για νέες εγγραφές μέχρι το τέλος του μήνα, οπότε μην περιμένετε πολύ γιατί μπορεί να χάσετε κάτι πολύ ξεχωριστό.

Δείτε περισσότερα εδώ.


* Η Travelotopos είναι μια διεθνής πλατφόρμα απευθείας διαδικτυακών κρατήσεων καθώς και διαχείρισης και διανομής υπηρεσιών όπως περιηγήσεις, δραστηριότητες και αξιοθέατα. Το ισχυρό λογισμικό της σύστημα βοηθά αυτές επιχειρήσεις να αυξήσουν τις online κρατήσεις τους και να αποκτήσουν διασύνδεση με τα μεγαλύτερα παγκόσμια B2B κανάλια (π.χ. GetYourGuide, Viator της TripAdvisor, Tiqets of Airbnb κτλ). Αυτή τη στιγμή η Travelotopos διαχειρίζεται πάνω από 20.000 δραστηριότητες στην Ελλάδα καθώς και σε Ιταλία, Ισπανία, Προτογαλία, Κύπρος και Τουρκία, βοηθώντας έτσι μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αυξήσουν άμεσα τα έσοδά τους.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη