Εκδήλωση του ΚΚΕ στην Ανάφη

Αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένου στους πολιτικούς εξόριστους των περιόδων 1924- 1943 και 1946-1948

Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων τιμής και μνήμης που πραγματοποιεί σε όλη την Ελλάδα, διοργανώνει το Σάββατο 4/6, ώρα 10:00, στο νησί της Ανάφης, εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια μνημείου αφιερωμένου στους πολιτικούς εξόριστους των περιόδων 1924- 1943 και 1946-1948 που εκτοπίστηκαν στο νησί.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί αντιπροσωπεία της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γραμματέα της Δημήτρη Κουτσούμπα.

Τα πρόγραμμα της επίσκεψης του κου Κουτσούμπα σε Σαντορίνη και Ανάφη περιλαμβάνει:

  • Παρασκευή 3/6: Συνάντηση του Γραμματέα Δ. Κουτσούμπα με τον Δήμαρχο Θήρας, την Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την ανέλκυση του ναυαγίου Sea Diamond και με Σωματεία και Συλλόγους των εργαζομένων της Σαντορίνης.
  • Σάββατο 4/6: Αναχώρηση στις 07:30 από το λιμάνι του Αθηνιού στη Σαντορίνη με προορισμό την Ανάφη. Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ανάφης. Εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του μνημείου και ομιλία του Δ. Κουτσούμπα. Καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Επιστροφή στις 13.30 από Ανάφη με προορισμό τη Σαντορίνη.

Οι κάτοικοι της Σαντορίνης που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση στην Ανάφη, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην Κομματική Οργάνωση Θήρας και στο e-mail kkesantorini@gmail.com μέχρι την Τετάρτη 1/6.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη