Attica Group: Eκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικογενειών με τρία παιδιά από 1/4

Την επέκταση της εκπτωτικής της πολιτικής, στις οικογένειες με τρία παιδιά ανακοίνωσε σήμερα η Attica Group, μητρική εταιρεία των ακτοπλοϊκών εταιρειών Blue Star Ferries, Hellenic Seaways, ANEK Lines, Superfast Ferries και Africa Morocco Link.

Σύμφωνα με την εμπορική πολιτική του Ομίλου, προβλέπεται σειρά εκπτώσεων για τους τρίτεκνους και τα μέλη των οικογενειών τους, έως την ηλικία των 25 ετών ως εξής:

Για επιβάτες στις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, του Β. Αιγαίου και των Σποράδων, έκπτωση 50% σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα ATS και 25% σε διακεκριμένη θέση, αριθμημένα καθίσματα BATS & VIP και στις καμπίνες (εκτός από καμπίνες Lux).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Για επιβάτες στη γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο και Πειραιάς-Χανιά, έκπτωση 50% σε οικονομική θέση και αριθμημένα καθίσματα ATS και 25% σε αριθμημένα καθίσματα BATS & VIP και στις καμπίνες (εκτός από τις Lux)

Για επιβάτες στις γραμμές του Σαρωνικού, έκπωση 50% σε οικονομική θέση (ATS).

Η νέα παροχή για τις τρίτεκνες οικογένειες τίθεται σε εφαρμογή από την 1η Απριλίου 2024. “Με αυτόν τον τρόπο ο Όμιλος εξασφαλίζει μειωμένο κόστος δρομολογίων προς τους νησιωτικούς προορισμούς που εξυπηρετεί και για την περίοδο των εορτών του Πάσχα”, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη