Έκτακτη συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στις 13/3

Στην ατζέντα και η επισκευή του δρόμου του Αθηνιού

Εκτάκτως θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 13:00, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω τηλεδιάσκεψης από Σύρο και Ρόδο, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

  1. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου,  λαμβάνοντας υπόψη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κοροναϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (ΦΕΚ 55/ τ.Α’ /11 Μαρτίου 2020).
  2. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων, λαμβάνοντας υπόψη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κοροναϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (ΦΕΚ 55/ τ.Α’ /11 Μαρτίου 2020).
  3. Έγκριση Πρακτικού Διαγωνισμού για την ανάδειξη οριστικού μειοδότη για το έργο: “Αντιμετώπιση κατολισθητικού φαινομένου οδού προς Λιμένα Αθηνιού περί τη θέση υψηλού τοίχου αντιστήριξης”.
  4. Έγκριση δέσμευσης πίστωσης για μετατόπιση δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσια του έργου: “Συντήρηση Οδικού Δικτύου ν. Τήνου (2018)”.

Το έκτακτο της συνεδρίασης οφείλεται:

– στο κατεπείγον του 1ου θέματος και του 2ου θέματος, λαμβάνοντας υπόψη την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου “Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κοροναϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του” (ΦΕΚ 55/ τ.Α’ /11 Μαρτίου 2020)

– στο κατεπείγον του 3ου θέματος, λόγω της επικινδυνότητας που εμφανίζει ο μοναδικός δρόμος που συνδέει το λιμάνι της Θήρας με το υπόλοιπο νησί και την άμεση ανάγκη έναρξης των εργασιών

– στο κατεπείγον του 4ου θέματος καθώς η εργολαβία βρίσκεται σε εξέλιξη και η ταπείνωση της ερυθράς που έπεται της μετατόπισης του στύλου πρέπει να πραγματοποιηθεί πριν τις εορτές του Πάσχα.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη