Football League: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη και παραμονή στην κατηγορία για τη Σαντορίνη

Πηγή: Σελίδα Facebook ΠΑΕ ΑΣ Σαντορίνης 2020 / Santorini FC 2020

Καθοριστικής σημασίας εκτός έδρας νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου 19/6 η Σαντορίνη που επικράτησε της Ρόδου με 1-3, για την 17η αγωνιστική της Football League. Με τη νίκη αυτή η ΠΑΕ ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ 2020 εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, πιάνοντας ουσιαστικά τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν.

Η Σαντορίνη προηγήθηκε μόλις στο 5’, με τον Περογαμβράκη να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα. Στο 26’ η Σαντορίνη “χτύπησε” ξανά, αυτή τη φορά με τον Ντινιωτάκη ο οποίος με προβολή έκανε το 0-2.

Στο 43’ ο Σερετσιούκ για τη Ρόδο έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία και αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι στη συνέχεια στρώθηκε στον Αρναρέλλη, ο οποίος από πλεονεκτική θέση μείωσε σε 1-2, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 55’ ο Ντινιωτάκης τροφοδότησε τον Μηνά ο οποίος από καλή θέση έγραψε το 1-3, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη της Σαντορίνης, αφού από το σημείο αυτό και έπειτα έλεγξε τον ρυθμό του παιχνιδιού και χωρίς να απειληθεί διατήρησε το προβάδισμά της μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Με τη νίκη αυτή, μια στροφή πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, η Σαντορίνη έφτασε τους 24 βαθμούς και είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στην επόμενη αγωνιστική, θα αγωνιστεί εκτός έδρας απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη