Εκτός έδρας με τον Πορφύρα ο ΑΟ Θήρας

Στην έδρα του Πορφύρα συνεχίζονται το βράδυ του Σαββάτου 29/1 οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΟ Θήρας, για την 19η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών.

Μετά από την νίκη της επί της Λαμίας στην τελευταία αγωνιστική, η ομάδα της Σαντορίνης στοχεύει σε ένα ακόμη τρίποντο που θα ενισχύσει την προσπάθειά της για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά της στην οκτάδα. Τώρα βρίσκεται στην 7η θέση με 31 βαθμούς, μετά από 11 νίκες και 7 ήττες.

Απέναντί της θα βρεθεί ο μαχητικός Πορφύρας, που φέτος μετρά μόλις 4 βαθμούς μετά από 1 νίκη σε 17 παιχνίδια και βρίσκεται στην προτελευταία θέση.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 29/1, ώρα 20:00, στο γήπεδο “Π. Σαλπέας”, στον Πειραιά.

Ως προς τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής, ξεχωρίζει αυτή της Θέτιδας με τον Ολυμπιακό στη Βούλα να ξεχωρίζει για τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ στη μάχη της παραμονής κρίσιμος είναι ο αγώνας του Πανναξιακού με τον Αίαντα στη Νάξο. Ο Άρης θα υποδεχτεί τις Αμαζόνες που παλεύουν για την είσοδό τους στην οκτάδα

Τις Αμαζόνες που κυνηγούν την είσοδό τους στην οκτάδα και τα πλέι οφ θα υποδεχθεί στη Μίκρα ο Άρης που βρίσκεται μια ανάσα πίσω από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Η ΑΚΕ θα ταξιδέψει στη Λαμία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στην έδρα του Ηλυσιακού. Ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και Μαρκόπουλου, που θα ρίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής, αναβλήθηκε για την Τετάρτη 16/2.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη