17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΔΕΗ: Ένα ευρώ επιπλέον για κάθε έντυπο λογαριασμό από 1/12

Προωθείται ο ηλεκτρονικός λογαριασμός

Share

Με ένα ευρώ θα επιβαρύνονται από την 1/12/2018 οι έντυποι λογαριασμοί ρεύματος της ΔΕΗ, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία ενθαρρύνοντας παράλληλα τους πελάτες της να επιλέξουν τη χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού.

Όπως εξηγεί η ΔΕΗ το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο κόστος έκδοσης και αποστολής των λογαριασμών. Διευκρινίζει επίσης πως οι πελάτες που θα εγγραφούν στο στην υπηρεσία e-bill και επιλέξουν μέχρι τις 31/12/2018 λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, στην περίπτωση που η χρέωση του 1 ευρώ έχει ενσωματωθεί σε λογαριασμό τους, αυτή θα πιστωθεί στον επόμενο λογαριασμό που θα εκδοθεί. Η εγγραφή γίνεται από την ιστοσελίδα της ΔΕΗ στην κατηγορία “e-bill”.

Η ΔΕΗ επισημαίνει πως επιλέγοντας τη λήψη ηλεκτρονικού λογαριασμού, οι πελάτες της θα εκμεταλλεύονται παράλληλα και όλες τις δυνατότητες διαχείρισης θεμάτων του λογαριασμού ρεύματος όπως η δυνατότητα έκδοσης μηνιαίου λογαριασμού με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα, και πλήρη διαφάνεια και πληροφόρηση.

Με τον τρόπο αυτό θα βελτιωθεί ο χρόνος και η ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών, η εξοικονόμηση ανθρώπινων και οικονομικών πόρων και η ουσιαστική ενίσχυση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, ενώ παράλληλα η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον στόχο του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισής της με τις τάσεις της εποχής σε ευρωπαϊκή κλίμακα, για την ηλεκτρονική εξυπηρέτηση.

Προκειμένου να διευκολύνει τους καταναλωθτές να εξοικειωθούν με τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και να τους χρησιμοποιούν αντί των έντυπων, η ΔΕΗ σχεδιάζει μια σειρά διαφημιστικών πρωτοβουλιών αλλά και ενημερωτικών δράσεων στα καταστήματά της.

Νεότερη ενημέρωση 7/11, ώρα 14:00

Συμπληρωματικά, η ΔΕΗ αναφέρει σήμερα τις βασικές διευκολύνσεις που θα απολαμβάνουν οι καταναλωτές με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό:

Oι πελάτες της ΔΕΗ επιλέγοντας τον ηλεκτρονικό λογαριασμό μέσω της υπηρεσίας e-bill, επωφελούνται από τις πρόσθετες δυνατότητες που παρέχονται. Συγκεκριμένα:

– Άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς όλων των ακινήτων, που οι λογαριασμοί ρεύματος εκδίδονται στο όνομά τους
– Πρόσβαση στους λογαριασμούς ρεύματος του τελευταίου 12μηνου
– ΔΩΡΕΑΝ ειδοποιήσεις κατά την έκδοση λογαριασμών με sms ή/και e-mail
– ΔΩΡΕΑΝ ηλεκτρονική πληρωμή με χρήση οποιασδήποτε κάρτας
– Πρόσβαση στο έντυπο τυχόν διακανονισμού με τις δόσεις
– Πρόσβαση σε ενημερωτικά έντυπα, προσωποποιημένες επιστολές κτλ.
– Εύκολη αρχειοθέτηση των λογαριασμών
– Δυνατότητα επιλογής έκδοσης Μηνιαίου ηλεκτρονικού λογαριασμού

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη