Μ. Παπαβασιλείου από WTM: Διψήφια τα ποσοστά προκρατήσεων για τα νησιά του Ν. Αιγαίου

Στόχος οι συνεργασίες με μεγάλους tour operators, ώστε να διατηρηθεί η αυξημένη ζήτηση - Βραβείο καλύτερου περιπτέρου για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου

Η αντιπεριφερειάρχης Μ. Παπαβασιλείου στο Περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου στη WTM, μπροστά από το stand της Σαντορίνης

Θετικά είναι τα μηνύματα που εισπράττονται για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM), που ξεκίνησε τη Δευτέρα 5/11 και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 7/11.

Η παρουσία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κερδίζει για ακόμα μια χρονιά τις εντυπώσεις, με ένα περίπτερο που διακρίνεται για την υψηλή, αυθεντική νησιώτικη αισθητική του, το οποίο μάλιστα απέσπασε και το πρώτο βραβείο για το καλύτερο περίπτερο (Best Stand Design) ανάμεσα σε 350 συμμετοχές.

Το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου είναι από τα πλέον πολυσύχναστα της WTM, προσελκύοντας εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας απ’ όλο τον κόσμο. Όπως δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού & Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου από το Λονδίνο, οι προορισμοί της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων είναι περιζήτητοι, με δεδομένο ότι οι προκρατήσεις για την τουριστική σεζόν του 2019 παρουσιάζουν διψήφια ποσοστά αύξησης, κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας.

Αυτή τη μεγάλη ζήτηση για τα νησιά μας, θα την εκμεταλλευτούμε προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα μέγιστα δυνατά οφέλη. Δίνοντας κίνητρα στους ξένους tour operators, θα διατηρήσουμε τους αυξημένους ρυθμούς κρατήσεων, με στόχο την ενίσχυση των τουριστικών ροών. Ήδη στο περιθώριο της WTM έχουμε κάνει επαφές και συναντήσεις, προκειμένου να ορίσουμε το πλαίσιο της μεταξύ μας συνεργασίας για την προβολή των νησιών μας. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Με γρήγορα αντανακλαστικά, με τις κατάλληλες συνεργασίες και με στοχευμένες πάντα δράσεις, “ξεκλειδώνουμε” τις τεράστιες δυνατότητες που διαθέτει το Νότιο Αιγαίο ως τουριστικός προορισμός” τόνισε η κα Παπαβασιλείου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here