NOŪS: Ένα νέο resort στη Σαντορίνη από τον Όμιλο Donkey Hotels

Στην πρώτη του επένδυση εκτός Αθήνας προχωράει ο Όμιλος Donkey Hotels, ιδιοκτησίας της οικογένειας Ιωάννου, επιλέγοντας τη Σαντορίνη, όπου σε λίγους μήνες θα λειτουργήσει το resort NOŪS, από τη YES! HOTELS. Πρόκειται για μονάδα που ξεκίνησε να χτίζεται το φθινόπωρο του 2019 στη θέση του εμβληματικού -για την εποχή του- ξενοδοχείου Santorini Image, στη Μεσαριά, στο κέντρο του νησιού, το οποίο είχε σταματήσει τη λειτουργία του το 2010, έχοντας ήδη περιέλθει στην ιδιοκτησία εταιρείας της οικογένειας Ιωάννου.

Το NOŪS έρχεται από τον Ιούνιο του 2022 να συμπληρώσει την ομάδα των ξενοδοχείων της YES! Hotels (NEW Hotel, Semiramis Hotel και Periscope Hotel, όλα στην Αθήνα). Όπως και τα άλλα ξενοδοχεία της, έτσι και αυτό θα είναι μέλος της διεθνούς αλυσίδας DESIGN HOTELS (Marriott), “δίνοντας έμφαση στο αυθεντικό design και στυλ, στην τέχνη, στην εμμονή με τη λεπτομέρεια και στις υψηλού επιπέδου προσωποποιημένες υπηρεσίες για κάθε επισκέπτη”, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το νέο resort έχει δυναμικότητα 121 δωματίων, τα περισσότερα εκ των οποίων διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες. Τόσο στα δωμάτια, όσο και στους κοινόχρηστους χώρους, 12 Έλληνες καλλιτέχνες δημιουργούν έργα τέχνης αντλώντας έμπνευση από την καταστροφική αλλά και αναγεννητική φύση των ηφαιστείων.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση σουίτας με ιδιωτική πισίνα

Στους χώρους του θα υπάρχουν δύο εστιατόρια και ειδικός χώρος για οινογνωσίες, καθώς και spa με 5 treatment rooms, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, χαμάμ, cold tank, γυμναστήριο και outdoor yoga area.

Το σύστημα κρατήσεων του ξενοδοχείου έχει ανοίξει για κρατήσεις από 1/6/2022 και μετά, με τιμές από 378 € τη βραδιά για διαμονή δύο ατόμων σε standard δωμάτιο.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη