Έναρξη εγγραφών στα προγράμματα γυμναστικής του ΔΑΠΠΟΣ

Ξεκινούν σήμερα, Δευτέρα 23/10, οι εγγραφές στα προγράμματα γυμναστικής του ΔΑΠΠΟΣ. Τα προγράμματα πραγματοποιούνται από τον γυμναστή Μηνά Πρέκα, απευθύνονται αποκλειστικά σε γυναίκες και η συμμετοχή σε αυτά είναι δωρεάν.

Όπως κάθε χρόνο, οι ενδιαφερόμενες θα έχουν δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πρόγραμμα “Ήπιας Ενδυνάμωσης” και σ’ εκείνο της “Δυναμικής Εκγύμνασης” ανάλογα με την προτίμησή τους.

Τα προγράμματα θα ξεκινήσουν στις 13/11 και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η αίτηση εγγραφής είναι διαθέσιμη εδώ, στην ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ, αλλά και στα Γραφεία Διοίκησης του Οργανισμού (Δευτέρα-Παρασκευή | 08:30 – 14:30). Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή, η αίτηση θα πρέπει να σταλεί στο email του ΔΑΠΠΟΣ dappossantorini@gmail.com ή να την κατατεθεί στον Οργανισμό, συνοδευόμενη απαραίτητα από Ιατρική Βεβαίωση (τελευταίου διμήνου) για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο.

Σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, ενώ για όσες δεν καταφέρουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα θα δημιουργηθεί λίστα αναμονής.

Στρώμα γυμναστικής με βαράκια
© Elena Kloppenburg / Unsplash

Αναλυτική περιγραφή και ωράρια προγραμμάτων:

Πρόγραμμα Ήπιας Ενδυνάμωσης: Μυϊκή τόνωση χαμηλής έως μέτριας έντασης, κυρίως με το βάρος του σώματος, αλλά και με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ) σε ήπιο ρυθμό εκτέλεσης.
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 10:00-10:45 ή 17:00-17:45

Πρόγραμμα Δυναμικής Εκγύμνασης: Δυναμικό πρόγραμμα σε έντονους ρυθμούς σε υψηλές εντάσεις με στοιχεία αερόβιας άσκησης, εναλλάσσοντας ταχύτητα εκτέλεσης με μικρές αντιστάσεις (λάστιχα, βαράκια, μπάλες κλπ).
Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή στις 09:00-09:45 ή 18:00-18:45 ή 19:00-19:45 ή 20:00-20:45.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα και τις εγγραφές, στο τηλέφωνο 2286024828.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη