Έναρξη εγγραφών στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας

Κοινωνικό Φροντιστήριο στη ΣαντορίνηΑντλώντας δύναμη από τα αποτελέσματα των μαθητών της περσινής χρονιάς που πέτυχαν την εισαγωγή του σε ΑΕΙ της χώρας αλλά και από την εν γένει μεγάλη αύξηση του αριθμού των παιδιών που συμμετέχουν, το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θήρας ανακοίνωσε πως θα λειτουργήσει και τη φετινή σχολική χρονιά (2020-2021) για μαθητές δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του το 2015 και έκτοτε έχει εδραιωθεί ως θεσμός στην τοπική κοινωνία της Σαντορίνης, προσφέροντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Όσοι εγγράφονται, πρέπει να πληρούν οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, όπως χαμηλό εισόδημα, τριτεκνία, πολυτεκνία, ανεργία, μονογονεϊκότητα, άτομα ΑμεΑ στην οικογένεια.

Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά θα γίνονται από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στη γραμματεία του Δήμου Θήρας, Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-13:00 (πληροφορίες κα Σπυριδούλα Βλάχου).

Η λειτουργία όλων των τμημάτων του φροντιστηρίου στηρίζεται στην ανιδιοτελή διάθεση και προσφορά εκπαιδευτικών. Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, τηρουμένων σχολαστικά όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων ασφαλείας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea
Διαφήμιση

Σαντορίνη