Ένας ακόμα επιτυχημένος “Χάρτης των Γεύσεων”. Ποιοι συμμετείχαν από τη Σαντορίνη

Με πολύ ικανοποιητική συμμετοχή εκθετών και επισκεπτών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Νοεμβρίου, ο Χάρτης των Γεύσεων 2015, η οινική έκθεση που κάθε χρόνο οργανώνει η Wine Plus στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το σεχτικό δελτίο τύπου περισσότεροι από 5.000 επισκέπτες, κατέκλυσαν και τις δύο ημέρες, τους δύο ορόφους της Αποθήκης Γ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Οινοπαραγωγοί, αποσταγματοποιοί, εισαγωγείς οίνων, επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και χιλιάδες οινόφιλοι δοκίμασαν, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες σε καλαίσθητο, ευχάριστο, πολιτισμένο περιβάλλον.

Περισσότεροι από 90 οινοποιοί από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, δίπλα σε αποσταγματοποιούς, εισαγωγείς οίνων και παραγωγούς επιλεγμένων γαστρονομικών προϊόντων, παρουσίασαν περισσότερες από 500 ετικέτες.

Από τη Σαντoρίνη συμμετείχαν έξι οινοποιητικές επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα: Οινοποιείο Αρτέμη Καραμολέγκου, Κτήμα Αργυρού, Κτήμα Γαβαλά, Κτήμα Σιγάλα, Οινοποιείο Χατζηδάκη, SantoWines.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη