Γ.Ν. Θήρας: Ενισχύεται άμεσα το Γυναικολογικό Τμήμα

Η ομαλή λειτουργία του Γυναικολογικού Τμήματος του Γ.Ν. Θήρας αποτελεί μία από τις πρώτες προτεραιότητες του νέου Εντεταλμένου Συμβούλου του ΔΣ της ΑΕΜΥ και υπεύθυνου για τη Διοίκηση του νοσοκομείου, κου Βασίλη Μαλαματένιου, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του πριν δέκα περίπου ημέρες.

Μετά την πρόσφατη παραίτηση ενός εκ των γυναικολόγων που στελέχωναν το νοσοκομείο και την ανησυχία που δημιουργήθηκε σε πολλές γυναίκες του νησιού, κυρίως επίτοκες, το Γ.Ν. Θήρας ανακοίνωσε ότι από αύριο 17/4 έρχεται με απόσπαση από το Τζάνειο νοσοκομείο ένας νέος γυναικολόγος, ο οποίος θα ενισχύσει τον ήδη υπάρχοντα, ενώ με τις προσλήψεις που έγιναν στις αρχές Απριλίου, το νοσοκομείο έχει πλέον τρεις μαίες.

Σε επικοινωνία με το Atlantea, ο κος Μαλαματένιος διαβεβαίωσε πως η παροχή υπηρεσιών υγείας προς τον γυναικείο πληθυσμό του νησιού και κυρίως τις κυοφορούσες, είναι επαρκής και ασφαλής, σημειώνοντας πως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν στο νοσοκομείο τρεις τοκετοί. Έκανε επίσης γνωστό πως εκτός της επικείμενης απόσπασης γυναικολόγου από το Τζάνειο που θα ενισχύσει άμεσα το τμήμα, έχει δρομολογηθεί και η έλευση μόνιμου γυναικολόγου πολύ σύντομα.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη