Εντυπωσιακή παρουσία της Σαντορίνης στο Βερολίνο – Φωτογραφίες

itb2016Περισσότεροι από 100.000 εμπορικοί επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν την 50η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο (ITB) που άνοιξε σήμερα, 9 Μαρτίου 2016, τις πύλες της με εκθέτες από 187 χώρες, σε 26 αίθουσες.

Καλαίσθητο και λειτουργικό είναι το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που, με όχημα την καμπάνια “Aegean Islands.Like No Other”, έθεσε σε άμεση εφαρμογή, το σχέδιο ενεργειών προβολής για το 2016.

itb2016_santorini1

Στο περίπτερο της Περιφέρειας φιλοξενείται η Σαντορίνη μοιραζόμενη ένα μεγάλο, διακριτό, χώρο μαζί με τη Μύκονο και τη Ρόδο (φωτογραφία πάνω). Φιλοξενούνται επίσης τα νησιά: Ανάφη, Αμοργός, Άνδρος, Ίος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Σύρος, Τήνος, Φολέγανδρος από τις Κυκλάδες και Αστυπάλαια, Κάρπαθος, Λέρος και Πάρος από τα Δωδεκάνησα.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, από το Βερολίνο όπου βρίσκεται, δήλωσε: «Από την κατάρτιση του τουριστικού πλάνου της Περιφέρειάς μας, περάσαμε στην υλοποίησή του, σε λιγότερο από δύο μήνες, βάζοντας στην πρώτη γραμμή τα νησιά μας. Η διεθνής τουριστική έκθεση του Βερολίνου είναι ένα ακόμα μεγάλο τεστ μιας διαδρομής που στο τέλος της θα αναδείξει για μια ακόμη φορά τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου, δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς. Το οξυγόνο της οικονομίας των νησιών μας και της χώρας μας, τον τουρισμό, το αναδεικνύουμε ως πρώτη προτεραιότητα, με επαγγελματισμό και σχέδιο. Οι νησιώτες μας επιβεβαιώνουν και στον τουρισμό ότι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, οι προσδοκίες τους μετατρέπονται σε στοχευμένες δράσεις με μετρήσιμα αποτελέσματα».

itb2016_santorini2

Η έκθεση ξεκίνησε καλά για τη Σαντορίνη με σημαντικό αριθμό εμπορικών επισκεπτών να ζητούν πληροφορίες και να συναντούν ιδιοκτήτες και στελέχη επιχειρήσεων του νησιού που βρίσκονται ήδη στην έκθεση. Το λογότυπο “SANTORINI The One” έχει έφαρμοσθεί πολύ καλά στις διάφορες επιφάνειες και το προωθητικό υλικό με αποτέλεσμα να περνάει ιδιαίτερα θετικά το μήνυμα “μία και μοναδική”.

itb2016_santorini3

Τον Δήμο Θήρας εκπροσωπούν στην ITB ο κ. Λουκάς Μπελλώνιας και η κα Κρυσταλλία Παπαοικονόμου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη