ΔΑΠΠΟΣ: Επαφές στην Αθήνα για την προσέλκυση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων στη Σαντορίνη

Συναντήσεις στην Αθήνα με τους προέδρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης είχαν ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος και ο Αναπληρωτής Αντιπρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Μανόλης Ορφανός, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων στη Σαντορίνη.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.Κ. Ευάγγελο Λιόλιο, διαπιστώθηκε η σύμπτωση απόψεων σχετικά με τις δυνατότητες ανάπτυξης του αθλήματος μέσω διοργανώσεων που θα αποκτήσουν επιπρόσθετη λάμψη στον δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό της χώρας. Οι διοικούντες του ΔΑΠΠΟΣ συμφώνησαν με τον κο Λιόλιο να ανανεώσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την επικοινωνία τους προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση των προτάσεων που συζητήθηκαν.

Ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το άριστο κλίμα της συνάντησης και δήλωσε πως “κοινός μας στόχος είναι η ανάδειξη του ίδιου του μπάσκετ που αποτελεί πυλώνα του ελληνικού αθλητισμού, ώστε να υποστηρίξουμε την πρόοδο της Αθλητικής Ένωσης Σαντορίνης και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε συνθήκες θεματικού τουρισμού προς όφελος του νησιού μας”.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργο Καραμπέτσο, ο κος Αλαφούζος αναφέρθηκε στη δυνατότητα της Σαντορίνης, μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης πορεία του Α.Ο Θήρας, να αποτελεί σημείο αναφοράς του ελληνικού βόλεϊ στην περιφέρεια. Στην κατεύθυνση αυτή έθεσε τον Οργανισμό και το Κλειστό Γυμναστήριο στη διάθεση της Ομοσπονδίας για τη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Οι προτάσεις της διοίκησης του ΔΑΠΠΟΣ έγιναν δεκτές με θέρμη από τον κο Καραμπέτσο, ο οποίος δεσμεύτηκε σύντομα να ανταποκριθεί σε αυτές.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη