Επαφές του συμβούλου του Πρωθυπουργού Γιώργου Κρεμλή στη Σαντορίνη

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΔΕΥΑΘ Μανόλη Ορφανού ο σύμβουλος του πρωθυπουργού, αρμόδιος σε θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος, κλίματος, και κυκλικής οικονομίας, Γιώργος Κρεμλής.

Κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, ο κος Κρεμλής επισκέφθηκε τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (ΔΑΠΠΟΣ) όπου συζητήθηκαν οι δράσεις που θα αναπτύξει ο Οργανισμός πάνω σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος, ο αναπληρωτής Αντιπρόεδρος Μανόλης Ορφανός, το μέλος του ΔΣ Μάντυ Γκλαβά και ο Διευθυντής του ΔΑΠΠΟΣ Μακάριος Σιγάλας.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μέρος του προγράμματος “Dappos Summer Class”, καθώς και τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του χώρου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της ΔΕΥΑΘ όπου γνώρισε μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους Διευθυντές και προϊσταμένους των τμημάτων. Ο κος Κρεμλής άκουσε με προσοχή τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. καθώς και το πρόγραμμα που έχει δρομολογήσει και για αυτό το λόγο ο ίδιος δεσμεύθηκε για την υποστήριξή του καθώς και την αμέριστη βοήθεια του προς όφελος των κατοίκων των νησιών.

Στο περιθώριο των συναντήσεων του στο νησί, ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού συναντήθηκε και με τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θήρας Άγγελο Ρούσσο.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη