United Airlines: Επέκταση εποχικών πτήσεων από Αθήνα προς Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον

Και νέες πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Chicago O’Hare από 24/5

Η United Airlines επεκτείνει τις καθημερινές εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς τα αεροδρόμια New York/Newark και Washington D.C  για το 2024, παρέχοντας περισσότερες επιλογές ταξιδιού για τους ταξιδιώτες που αναχωρούν από την Ελλάδα. Η αεροπορική εταιρεία ξεκινά της πτήσεις από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη-Νιούαρκ μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 31 Μαρτίου, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα προς την Ουάσιγκτον αρχίζουν τρεις εβδομάδες νωρίτερα, στις 15 Απριλίου 2024.

Με αυτές τις επεκτάσεις των εποχικών πτήσεων και την εισαγωγή νέας καθημερινής εποχικής σύνδεσης μεταξύ της Αθήνας και του Chicago O’Hare στις 24 Μαΐου 2024, η United αυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα σχεδόν κατά 25% για το 2024.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ θα εκτελείται μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου, με αεροσκάφη Boeing 787-10, που διαθέτουν 44 United PolarisSM θέσεις business με lie-flat κλίνες, 21 United Premium PlusSM premium economy θέσεις, 54 Economy PlusSM θέσεις και 199 standard economy θέσεις.

Η εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς τη Ουάσιγκτον (μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου), όπως και η νέα επερχόμενη εποχική σύνδεση με το Σικάγο O’Hare (μέχρι τις 27 Αυγούστου) θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Boeing 787-8, που διαθέτουν 28 United Polaris business class lie-flat θέσεις, 21 United Premium Plus – premium economy θέσεις, 36 Economy Plus θέσεις και 158 standard economy θέσεις.

“Καθώς ετοιμαζόμαστε για μια νέα συναρπαστική καλοκαιρινή σεζόν, το γεγονός ότι η United Airlines επεκτείνει τις καθημερινές απευθείας εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη και την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, την Ουάσιγκτον, είναι πραγματικά συναρπαστικά νέα! Ακόμη και από την αρχή του 2024, η αγορά των ΗΠΑ παρουσιάζει εντυπωσιακή ανάπτυξη σχεδόν 30% σε σχέση με πέρυσι και συνεχώς βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς αγορές μας, με τη ζωντανή ελληνοαμερικανική κοινότητα να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό”, δήλωσε σχετικά η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη