Προκήρυξη Δράσης “Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών”

Με ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του για τη δημοσίευση της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης στη Δράση “Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών” του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ΕΣΠΑ 2014-2020.

Δικαιούχοι της ενίσχυσης, είναι οι επιχειρήσεις εστίασης, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που νομίμως λειτουργούν και δραστηριοποιούνται στη χώρα, των οποίων οι ΚΑΔ περιλαμβάνονται στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης και πληρούν τα αναφερόμενα στην Αναλυτική Πρόσκληση της Δράσης.

Σε κάθε επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ) με μείωση του κύκλου εργασιών της άνω του 30% κατά το 2020, σε σύγκριση με το 2019, θα αποδίδεται συνολική μη επιστρεπτέα επιχορήγηση υπό μορφή Κεφαλαίου Κίνησης, που δύναται να ανέλθει έως ποσοστό 7% του ετησίου κύκλου Εργασιών του έτους 2019, για την προμήθεια πρώτων υλών, προκειμένου να περιέλθουν, οι επιχειρήσεις του Κλάδου Εστίασης, σε ετοιμότητα παραγωγικής λειτουργίας.

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων ορίζεται η Παρασκευή 14/5/2021 και ώρα 10:00 με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 30/7/2021 και ώρα 15:00.

Δείτε περισσότερα εδώ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη