Επιλεγμένα βινσάντο για την περίοδο των γιορτών

Με αποστολή σε όλη την Ελλάδα χωρίς κόστος μεταφορικών

Το βινσάντο, το περίφημο γλυκό κρασί της Σαντορίνης, παρά το έντονο καραμελένιο χρώμα του, ανήκει στην κατηγορία των λευκών κρασιών καθώς προέρχεται από τις λευκές, γηγενείς ποικιλίες της σαντορινιάς γης, το ασύρτικο, το αθήρι και το αηδάνι.

Για την παραγωγή του, τα σταφύλια, μετά τον τρύγο, μένουν στον ήλιο για περίπου δύο εβδομάδες ώστε να αφυδατωθούν. Μετά την οινοποίηση και ένα σύντομο πέρασμα από τη δεξαμενή, το κρασί μπαίνει σε δρύινο βαρέλι για δύο τουλάχιστον χρόνια, έως πολύ περισσότερα, ανάλογα με την τεχνική και την τέχνη του κάθε οινοποιού.

Είναι ένα επιδόρπιο κρασί που θα συνοδεύσει άψογα τα σοκολατένια γλυκά σας, τα αποξηραμένα φρούτα αλλά και τα αγαπημένα παλαιωμένα τυριά σας. Σερβίρεται δροσερό, στους 8-12 βαθμούς και ταιριάζει με τις καθημερινές αλλά και τις επίσημες στιγμές σας.

Καθώς σιγά σιγά μπαίνουμε σε γιορτινή περίοδο το E-shop του www.santorini.net προτείνει μια τετραλογία από επιλεγμένα βινσάντο Σαντορίνης που μπορείτε να επιλέξετε για το γιορτινό σας τραπέζι ή ως δώρο που θα εκτιμήσουν οι φίλοι σας.

Επιλέξτε τέσσερις φιάλες από τις παρακάτω τέσσερις ετικέτες (σε οποιονδήποτε συνδυασμό) και θα έχετε δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα και επιπλέον ως δώρο το βιβλίο της Σταυρούλας Κουράκου “Vinsanto – Το παραδοσιακό κρασί της Σαντορίνης” για να γνωρίσετε την ιστορία του εμβληματικού κρασιού.

  • Vinsanto SantoWines 2012
  • Vinsanto Χατζηδάκη 2004
  • Vinsanto Α. Καραμολέγκου 2008
  • Vinsanto Αργυρού (12 ετών παλαίωσης)

Κόστος πακέτου τεσσάρων κρασιών: από 96 ευρώ (για 4 φιάλες Vinsanto SantoWines)

Δείτε περισσότερους συνδυασμούς για τη δική σας παραγγελία ΕΔΩ.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη