Επιμένει η κακοκαιρία

Η θέση του βαρομετρικού χαμηλού που σχετίζεται με την κακοκαιρία “Σοφία”, καθώς επίσης και τα φαινόμενα που θα λάβουν χώρα κατά τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 4 Ιανουαρίου 2019. – Πηγή: www.meteo.gr

Χιονοπτώσεις, κατά τόπους πυκνές στα ανατολικά και βόρειας της χώρας, όπου θα χιονίσει και σε πεδινές περιοχές, βόρειοι άνεμοι 5-6 μποφόρ στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και δυτικοί 5-7 μποφόρ στις υπόλοιπες περιοχές, και παγετός κατά τόπους ισχυρός τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά συνθέτουν τη γενική πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο της ΕΜΥ.

Για την περιοχή των Κυκλάδων και της Κρήτης, προβλέπονται νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με τοπικές βροχές  που από τις απογευματινές ώρες θα ενταθούν, με πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στα ορεινά θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτική 6-7 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια τοπικά 8 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε νοτιοδυτικούς 5-7. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη