Επίσημος αερομεταφορέας για το Ελληνικό η Aegean

Στήριξη στο μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της χώρας

Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού, με μακροπθέσμο χαρακτήρα, προχώρησε η Aegean, συμπράττοντας στο μεγαλύτερο έργο ανάπτυξης της χώρας, που μπορεί να δώσει νέα ώθηση στον τουρισμό της Αθήνας, στο Ελληνικό.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ήρθε σε συμφωνία με τη Lamda Development για την προώθηση του Ελληνικού, παρουσιάζοντας στους επιβάτες της υλικό με τα χαρακτηριστικά αλλά και τις νέες υπηρεσίες, εμπειρίες και προϊόντα που θα μπορούν να απολαμβάνουν με την εξέλιξη του έργου. Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή διάχυση του έργου στους επιβάτες της Aegean, η πλειονότητα των οποίων προέρχονται από πόλεις του εξωτερικού, και μέσω αυτής της υποστήριξης της επιτυχούς ανάπτυξής του.

Με τη σύμπραξη αυτή, η Aegean ανακηρύσσεται ως ο “Επίσημος Αερομεταφορέας του Ελληνικού” και στο εξής θα προβάλλεται με αυτήν της την ιδιότητα από τον φορέα ανάπτυξης του έργου, συνδέοντας έτσι το όνομα της με το πλέον εμβληματικό, αναπτυξιακό έργο στη χώρα, η επιτυχία του οποίου αποτελεί εθνικό στόχο, ιδιαίτερα για την ανάπτυξη του τουρισμού. Με δεδομένο ότι η AEGEAN δραστηριοποιείται σε 44 χώρες, με δίκτυο 151 προορισμών και μεταφέρει 14 εκ επιβάτες ετησίως, είναι προφανές ότι η σύμπραξη αυτή θα έχει ισχυρή αποτελεσματικότητα και για τα δυο μέρη.

Πέραν της προβολής του έργου, η Aegean θα συμμετέχει στην επένδυση, αγοράζοντας ίδιες μετοχές της Lamda Development που αντιστοιχούν στο 1,66% του μετοχικού της κεφαλαίου. Πρόθεσή της είναι να συμμετέχει και στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ασκώντας τα δικαιώματα των μετοχών που θα έχει αποκτήσει, διαμορφώνοντας έτσι, το σύνολο της σκοπούμενης επένδυσης της Aegean στο μετοχικό κεφάλαιο της Lamda Development, στα 20 εκ. ευρώ.

Αναφερόμενος στη σύμπραξη αυτή, ο Πρόεδρος της Aegean κος Ευτύχιος Βασιλάκης δήλωσε: “Το Ελληνικό είναι έργο πνοής και εθνικής σημασίας στον κύριο κόμβο, στην καρδιά της δραστηριότητάς μας. Αναβαθμίζει το πρόσωπο της Αθήνας και της χώρας στο εξωτερικό, δημιουργεί νέους λόγους επίσκεψης, συμβάλλει στην άμβλυνση της εποχικότητας του τουρισμού καθιερώνοντας την πόλη στις City Break επιλογές διεθνώς. Η Aegean, η αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και της Αθήνας, στηρίζει την προσπάθεια αυτή, που δημιουργεί πολλαπλασιαστικές συνέργειες”.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here