17.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επίσκεψη στην “Κάναβα Σαντορίνη” για τη Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων, Τεχνών

Share

Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών ξεκινά μία σειρά επισκέψεων σε μικρά μουσεία της Σαντορίνης, καθώς και σε χώρους πολιτισμού και παραγωγής θηραϊκών προϊόντων, με στόχο τη γνωριμία των μελών της, των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης με χώρους και πρωτοβουλίες άξιες να τύχουν της προσοχής και της στήριξης της τοπικής κοινωνίας και των πολυάριθμων επισκεπτών του νησιού.

Η πρώτη επίσκεψη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Ιανουαρίου, ώρα 11:00, στην στο μουσείο της τοπικής ποτοποιίας-αποσταγματοποιίας “Κάναβα Σαντορίνη” του Λουκά Λυγνού και αφορά τα μέλη αλλά και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν προϊόντα της ποτοποιίας, όπως την τσικουδιά τετραετούς παλαίωσης και τα εξαιρετικής ποιότητας λικέρ. Ο κος Λυγνός θα τους ξεναγήσει στους χώρους της αποσταγματοποιίας που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974 στη Μεσαριά και στο πολύ ενδιαφέρον μουσείο, στους χώρους του οποίου παρουσιάζεται όλη η διαδικασία της απόσταξης, ενώ υπάρχουν εργαστήρια βαρελοποιίας, προσωπικές συλλογές κ.α.

Δείτε περισσότερα για την Κάναβα Σαντορίνη εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη