20.2 C
Santorini
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Challenge Cup: Στην Ελβετία για τον αγώνα με την Kanti ο ΑΟ Θήρας

Share

Στην βορειότερη πόλη της Ελβετίας, το Σαφχάζουζεν βρίσκεται από σήμερα η αποστολή του ΑΟ Θήρας, καθώς αύριο (22/1) αγωνίζεται με την VC Kanti στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Challenge Cup. Οι αθλήτριες του Μπράνκο Γκάιτς θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν το απόγευμα της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης στην BBC Arena, όπου θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση.

Διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης 22/1, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, θα είναι ο Τσέχος Roman Marschner και ο Ουκρανός Oleksiy Skibitskyy.

Ο επαναληπτικός αγώνας που θα κρίνει και την πρόκριση στην προημιτελική φάση του θεσμού θα γίνει στη Σαντορίνη στις 4/2. Η ομάδα που θα προκριθεί, στον επόμενο γύρο θα έρθει αντιμέτωπη με μία εκ των Stiinta Bacau (Ρουμανία) και Dresdner SC (Γερμανία).

Στο μεταξύ, σε άλλο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Challenge Cup, ο Ολυμπιακός επικράτησε σήμερα εκτός έδρας με 1-3 σετ της ρωσικής Yenisei Krasnoyarsk και χρειάζεται 2 σετ στον επαναληπτικό που θα γίνει στις 5/2 στο Ρέντη για να πάρει το εισιτήριο για τους 8.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη