Σαντορίνη: Επίσκεψη του 15μελους συμβουλίου του Γυμνασίου Φηρών στο Δημαρχείο

Ακούστε το άρθρο

Το 15μελές συμβούλιο του Γυμνασίου Φηρών, συνοδευόμενο από τον Διευθυντή και καθηγήτριες του σχολείου, υποδέχθηκε σήμερα (3/3) στο γραφείο του ο Δήμαρχος Θήρας Νίκος Ζώρζος, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν το σχολικό περιβάλλον.

Τα βασικά θέματα που τέθηκαν επί τάπητος αφορούσαν ανακαινίσεις στις κτηριακές εγκαταστάσεις, την ανάγκη για κάδο ανακύκλωσης, πιθανές δενδροφυτεύσεις και τη βελτίωση της σύνδεσης στο διαδίκτυο. Ο Δήμαρχος απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, ενώ τους ενθάρρυνε να συμμετέχουν ενεργά και να επικοινωνούν με τις αρμόδιες υπηρεσίες όποτε χρειάζεται. Εκτός από τα σχολικά θέματα, συζητήθηκαν επίσης ζητήματα που αφορούν το νησί γενικότερα, όπως οι αθλητικοί χώροι, η συγκοινωνία και τα αδέσποτα ζώα.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές για την πρωτοβουλία τους και τους κάλεσε να επισκεφτούν ξανά το Δημαρχείο όποτε έχουν κάποιο θέμα να συζητήσουν. Αυτή η συνάντηση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Θήρας, αποτέλεσε ευκαιρία για τους μαθητές να κατανοήσουν τη λειτουργία του Δήμου και να αντιληφθούν τη δύναμη της ενεργούς συμμετοχής στην κοινωνία.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη