Επιστροφή στη Σαντορίνη για τα μέλη της εθνικής ομάδας Muay Thai

Με δύο χάλκινα μετάλλια και πολύτιμες εμπειρίες επέστρεψε η εθνική μας ομάδα Muay Thai από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενηλίκων και U23, που διεξήχθη στις 3-13 Μαΐου στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης. Τα μετάλλια κατέκτησαν ο Πέτρος Σάχο στην κατηγορία -63,5kg και ο Δήμος Ασημακόπουλος στον διαγωνισμό Wai Khru.

Η εθνική ομάδα Muay Thai κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα

Η Σαντορίνη είχε διπλή εκπροσώπηση στην 13 μελή ελληνική ομάδα, καθώς ο Αρτέμης Καραμολέγκος του “Α.Σ. Βασιλιάς Θήρας” (K-Team) ήταν ο Ομοσπονδιακός προπονητής, ενώ ο 17χρονος αθλητής Γιώργος Χάλαρης, ο βενιαμίν της ομάδας, αγωνίστηκε στην κατηγορία νέων ανδρών (U23) στα -60 kg.

Ο Γιώργος Χάλαρης πανηγυρίζει τη νίκη επί του αντιπάλου του από το Χονγκ Κονγκ

Ο απολογισμός της συμμετοχής του νεαρού αθλητή από τη Σαντορίνη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ήταν μία νίκη και μία ήττα, μετά από δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις με τους αντιπάλους τους, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Κατά την επιστροφή τους στη Σαντορίνη, τον Γιώργο Χάλαρη και τον Αρτέμη Καραμολέγκο υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Πρόεδρος του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλης Αλαφούζος, ο οποίος ευχήθηκε και στους δύο να έχουν υγεία και “να συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη των προσδοκιών και να υπηρετούν τον αθλητισμό με το σεβασμό και το ήθος που τους διακρίνει”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη