Εκλογές 2023: Υποψήφιοι βουλευτές από τη Σαντορίνη

Σημαντική εκπροσώπηση έχει η Σαντορίνη μεταξύ των υποψήφιων βουλευτών Κυκλάδων που έχουν ανακοινωθεί από τα κόμματα για τις εθνικές εκλογές της Κυριακής 21/5.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό από τα επικοινωνιακά επιτελεία των πιο μεγάλων κομμάτων, τον σταυρό των εκλογέων θα διεκδικήσουν (με αλφαβητική σειρά):

– ο Ανδρέας Βλάχος (ΚΚΕ), ιατρός-ουρολόγος με καταγωγή από τη Σαντορίνη, που ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο νησί από το 2014.

– η Θαλλελαία Καραμολέγκου (ΣΥΡΙΖΑ), Θηραία δικηγόρος με ειδίκευση στο Δίκαιο της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στα ζητήματα αναπηρίας.

– ο Μάρκος Καφούρος (ΝΔ), γεωπόνος, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διαχείριση Κρίσεων και Φυσικών Καταστροφών, πρόεδρος της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων από το 2007.

Τις τελευταίες μέρες έκανε επίσης γνωστή την κάθοδό του στις εκλογές, με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου “Πλεύση Ελευθερίας”, ο Δημήτρης Καμπανός, κάτοικος Σαντορίνης από το 2002, γνωστός τα τελευταία χρόνια μέσω των περιβαλλοντικών δράσεων της Dive In Action σε πολλά νησιά των Κυκλάδων.

Ανατρέχοντας στα ψηφοδέλτια της εκλογικής περιφέρειας των Κυκλάδων, εντοπίσαμε επίσης τους παρακάτω υποψήφιους βουλευτές που έχουν σχέση με τη Σαντορίνη (επίσης με αλφαβητική σειρά):

Φίλιππο Αδαμίδη, επιχειρηματία στον χώρο του τουρισμού, υποψήφιο με την Εθνική Δημιουργία των Θάνου Τζήμερου-Φαήλου Κρανιδιώτη

– Γιώργο Ζυμβραγουδάκη, υποψήφιο με το κίνημα Ελεύθεροι Ξανά

– Φωτεινή Ξαγοράρη, υποψήφια με τη Βόρεια Λέγκα

– Γιώργο Πούλη, υποψήφιο με το T.ΟΛ.ΜΑ. (Τώρα Όλοι Μαζί)

Σημείωση: Αν μας έχει διαφύγει κάποιος άλλος υποψήφιος βουλευτής από τη Σαντορίνη, ενημερώστε μας και ευχαρίστως θα συμπληρώσουμε το άρθρο.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη