Με επιτυχία και με 51 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29/9/2019 η ετήσια εκδήλωση The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR), που διοργανώνεται στη Σαντορίνη τα τέσσερα τελευταία χρόνια με την επιμέλεια και οργανωτική ευθύνη του κ. Πωλ Φερχάιεν.

Κλασικές μοτοσικλέτες με τους αναβάτες τους έδωσαν το “παρών” στο ετήσιο παγκόσμιο ραντεβού για την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη και την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά. Το συνολικό χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στη Σαντορίνη υπέρ του σκοπού της εκδήλωσης είναι 3.426 ευρώ.

Φέτος η πομπή ξεκίνησε και κατέληξε στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα, ακολουθώντας τη διαδρομή Βλυχάδα – Πύργος – Έξω Γωνιά – Καμάρι – Φηρά – Μεγαλοχώρι – Εμπορείο – Περίσσα – Περίβολος – Βλυχάδα. Με τη λήξη της ακολούθησε πάρτυ στους φιλόξενους χώρους του μουσείου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο γνωστός ουρολόγος κος Ανδρέας Βλάχος έκανε και φέτος μια σύντομη ενημέρωση για τα θέματα υγείας του προστάτη, υπογραμμίζοντας ότι η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη εξασφαλίζει την ίαση από τη νόσο (φωτογραφία κάτω).

Το επόμενο παγκόσμιο ραντεβού για το DGR είναι στις 27/9/2020, όπως πάντα την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου.

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here