Εξερευνώντας τη Σαντορίνη παρέα με τον Ατλαντή

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο με τίτλο “Εξερευνώ τη Σαντορίνη με τον Ατλαντή”. Η Σαντορινιά συγγραφέας του, Ειρήνη Γ. Φουστέρη, μας προτρέπει να εξερευνήσουμε μέσα από τις σελίδες του τη Στρογγύλη, που άλλαξε σχήμα και όνομα κι έγινε Σαντορίνη.

Στο επίκεντρο της ιστορίας είναι ένας Σαντορινιός παππούς, που μας μιλάει για όσα έμαθε, είδε και έζησε στο νησί του. Παρέα με το γαϊδουράκι και φίλο του, τον Ατλαντή, μάς βοηθούν να εξερευνήσουμε τους πραγματικούς θησαυρούς της Σαντορίνης.

Ένα κείμενο γραμμένο σε στίχους, με το οποίο η συγγραφέας μας ταξιδεύει στο νησί της, σε ένα ρυθμικό, περιεκτικό και γεμάτο γνώση οδοιπορικό, με σκοπό να εξερευνήσουμε τις ρίζες του, να γνωρίσουμε την εξέλιξή του, να νιώσουμε και να θαυμάσουμε τους ανθρώπους του. Γιατί, για να αγαπήσουμε, να εκτιμήσουμε και να σεβαστούμε έναν τόπο, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε την ιστορία του.

Το βιβλίο υλοποιήθηκε με τη στήριξη της Θηραϊκής Εταιρείας Επιστημών Γραμμάτων και Τεχνών και την ευγενική χορηγία της Αρτοβιομηχανίας Καραμολέγκος.

Η εικονογράφηση είναι της Σπυριδούλας Ζάχου.

Το Atlantea eShop φέρνει κοντά σας το Εξερευνώ τη Σαντορίνη με τον Ατλαντή και όπως πάντα, παραδίδει στη Σαντορίνη χωρίς κόστος μεταφορικών και σε όλη την Ελλάδα με απόλυτη ασφάλεια, με κόστος 3,47 ευρώ. Μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη