Φαβορί για νέα διάκριση το βίντεο του ΕΟΤ “Greece 365-Day Destination”

Διεκδικεί το βραβείο κοινού CIFFT 2018 - Μέχρι τις 6 Νοεμβρίου η online ψηφοφορία

H πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ “Greece 365-Day Destination”, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα μετέχει στον διαγωνισμό για το διεθνές βραβείο κοινού της CIFFT (International Committee of Tourism Film Festivals) “People’s Choice” 2018.

Πρόκειται για διαγωνισμό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να υποδείξουν με την ψήφο τους την καλύτερη τουριστική ταινία  παγκοσμίως για το 2018. H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος.

Τον πολυπόθητο τίτλο διεκδικούν φέτος 29 ταινίες, με την ελληνική συμμετοχή να βρίσκεται μεταξύ των φαβορί, έχοντας κατακτήσει ήδη μέσα σε ένα χρόνο 7 διεθνή βραβεία.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και συνεχίζεται μέχρι και τις 6 Νοεμβρίου 2018. Κλικ εδώ για να δείτε και να ψηφίσετε την ελληνική συμμετοχή! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 12 Νοεμβρίου κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT, στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη