Μουσικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες την Κυριακή στο SAF

Με μουσικά εργαστήρια συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 20-21/10 το χειμερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης (SAF), στη Βλυχάδα. Πιο συγκεκριμένα:

Μουσικό σύνολο μικρών τραγουδιστών
Μουσικό εργαστήρι για παιδιά δημοτικού

Σε συνέχεια των προηγούμενων μουσικών ταξιδιών και εξερευνήσεων τα προηγούμενα χρόνια, ο φετινός κύκλος συναντήσεων θα περιλαμβάνει τα σπουδαιότερα τραγούδια της παγκόσμιας ιστορίας της μουσικής. Τραγούδια από το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο που έχουν μείνει στην ιστορία και αξίζει να γνωρίσουν τα παιδιά. Οι μικροί τραγουδιστές του εργαστηρίου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να τραγουδήσουν, να γνωρίσουν την ιστορία των τραγουδιών και να ανακαλύψουν τη μαγική δύναμη και τον ρόλο της μουσικής μέσα στην ιστορία.

Κυριακή 21/10 στις 10:30-12:00 ή 12:30-14:00
Υπεύθυνοι εργαστηριου: Στέλλα Χροναίου, Στάικος Νίκος

Σύγχρονο εργαστήρι φωνητικής
Ομαδικό μουσικό εργαστήρι σύγχρονου τραγουδιού για ενήλικες

Στο εργαστήρι αυτό κάθε ένας από τους συμμετέχοντες της ομάδας που θα δημιουργηθεί, θα γνωρίσει καλύτερα τη φωνή του και τις δυνατότητές της. Φωνητικές ασκήσεις, τραγούδια και παρατηρήσεις στη φωνή και στο στήσιμο του σώματος την ώρα του τραγουδιού, θα βοηθήσουν να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες καλύτερα το φωνητικό τους όργανο. Θα μάθουν να χρησιμοποιούν τη φωνή τους χωρίς να την καταπονούν, αλλά και να διευρύνουν τις δυνατότητές της, εστιάζοντας στην έκταση, την ομοιογένεια και την καλή χρήση της αναπνοής.

Κυριακή 21/10 στις 18:00-20:00
Υπεύθυνοι εργαστηρίου: Στέλλα Χροναίου, Στάικος Νίκος

Η συμμετοχή στα εργαστήρια εξασφαλίζεται με έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2286085141 (Τρίτη-Κυριακή 10:00-18:00). Καθώς ο αριθμός συμμετοχών είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here