Σαντορίνη: Φιλανθρωπικός αγώνας για τη “Φλόγα”

Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους Παλαίμαχους της Θύελλας Καμαρίου και μιας μικτής ομάδα επίλεκτων αθλητών της Λάβας Εμπορείου και των παικτών που πήραν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου “Dappos Sunday League”, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30/4 στο γήπεδο του Καμαρίου, με στόχο να μείνει αναμμένη η “φλόγα” της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αλληλοβοήθειας.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσέφεραν θέαμα στο κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες γηπέδου για να χειροκροτήσει την προσπάθειά τους και κυρίως να ενισχύσει τον σπουδαίο αγώνα του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Η Φλόγα”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις από τον ΔΑΠΠΟΣ, με τον πρόεδρο του Οργανισμού Βασίλη Αλαφούζο να εκφράζει τα συγχαρητήριά του για την πρωτοβουλία της όλης διοργάνωσης. Για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο της Σαντορίνης τιμήθηκαν ο Σύλλογος Παλαιμάχων Θύελλας Καμαρίου & Φίλοι και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Ακρωτηρίου, ο κος Αρτέμιος Δαρζέντας, ο κος Ευάγγελος Ξαγοράρης και ο κος Νικόλαος Κατσίπης.

Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν τόσο ο έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας, όσο και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Θήρας Γιώργος Στεφανάκης, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με τους παλαίμαχους της Λάβας Εμπορείου.

“Ο ΔΑΠΠΟΣ στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει το συνάνθρωπο και την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για την πραγματοποίηση του αγώνα και εκείνους που ήταν στο γήπεδο και συνέβαλαν στην ενίσχυση της Φλόγας”, αναφέρει ο Οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη