Φινάλε με Πάνο Μουζουράκη και Κώστα Τζιαγκούλα για το Φεστιβάλ Στρογγύλη την Τετάρτη

Με τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κώστα Τζιαγκούλα ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Στρογγύλη, στον προαύλιο χώρο του ΔΑΠΠΟΣ.

Ο πολυτάλαντος Πάνος Μουζουράκης με την χαρακτηριστική ζεστή φωνή και την ξεχωριστή, γοητευτική σκηνική παρουσία, έρχεται για να μας σαγηνεύσει ακόμη μια φορά, παρασύροντάς μας σε μια βόλτα γεμάτη τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, επιλογές από τη ξένη μουσική σκηνή, αλλά και τραγούδια καλλιτεχνών που σέβεται και αγαπάει. Θα παρουσιάσει επίσης τα καινούργια του τραγούδια από τον δίσκο του “Μονόλογος για δύο”, στον οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά με τον Μανώλη Φάμελλο.

Τις εμφανίσεις αυτές πραγματοποιεί με την συμμετοχή των αξιόλογων μουσικών που αποτελούν την μπάντα του: Δημήτρη Φροσύνη (μπάσο), Παύλος Καλτουρουμίδης (πλήκτρα / ενορχήστρωση), Βαγγέλη Κοτζάμπαση (τύμπανα), Σπύρο Λιβάνη (κιθάρα), με την προσθήκη ενός εξαιρετικού ντουέτου πνευστών, του Δημήτρη Καραγιάννη (σαξόφωνο-κλαρινέτο) και Γιώργου Ζαρέα (τρομπόνι). Στη σκηνή τον πλαισιώνουν δυο αέρινες τραγουδίστριες, η Μυρτώ Ναούμ που συμμετείχε στο The Voice και η Δήμητρα Μπουλούζου, την οποία θα απολαύσουμε και στο βιολί.

Στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη θα βρεθεί και ο εξαιρετικός ερμηνευτής Κώστας Τζιαγκούλας που θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα ποικίλο, με παλμό και συνδυασμό ηχοχρωμάτων, ερμηνειών αλλά και εποχών του ελληνικού τραγουδιού.

Τραγούδια δικά του, αλλά και γνωστά κι αγαπημένα πολλών καλλιτεχνών, από τον Σωκράτη Μάλαμα μέχρι τον Γιάννη Σπανό, κι από τον Νίκο Παπάζογλου έως τον Μίκη Θεοδωράκη.

Ώρα έναρξης: 20:30 | Είσοδος: 15 ευρώ

 

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη