Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και ο Μανώλης Φύτρος ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή του 4ου Φεστιβάλ Στρογγύλη, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μουσική του παρέα συνεχίζουν το μακρύ ταξίδι της “Μικρής Βαλίτσας” και κάνουν στάση στη Σαντορίνη. Μια αποσκευή γεμάτη από παλιά και νέα τραγούδια που ταξιδεύει μεταφέροντας αισθήματα, γεγονότα ήχους και λέξεις. “Ξεκινήσαμε ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη” αναφέρει ο Αλκίνοος και συνεχίζει “αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό, χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια, αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτή τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο”.

Το ίδιο βράδυ, στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη θα βρεθεί και ο ταλαντούχος μουσικός, τραγουδοποιός κι ερμηνευτής Μανώλης Φύτρος που με το αστείρευτο ταλέντο του θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο κοινό ένα μέρος από τα τραγούδια της εν αναμονή πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του, καταθέτοντας τη ψυχή του επί σκηνής.

Ώρα έναρξης: 20:30 | Προαύλιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ | Είσοδος: 15 ευρώ (για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ).

Διαφήμιση
Print Friendly, PDF & Email