Φινάλε μιας σειράς επιτυχημένων εκδηλώσεων από τον ΔΑΠΠΟΣ

Με την πανελλήνια πρεμιέρα του θεατρικού έργου “Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα”, με πρωταγωνιστές τους Μάριο Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, ολοκληρώθηκαν χθες (11/9) οι φετινές καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο ΔΑΠΠΟΣ και ο Δήμος Θήρας.

Από τις 31 Ιουλίου μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου ο προαύλιος χώρος του Κλειστού Γυμναστηρίου “μεταμορφώνονταν” άλλοτε σε μουσική και άλλοτε σε θεατρική σκηνή, “πλημυρίζοντας” από υπέροχες μελωδίες, από ταξιδιάρικες ιστορίες και φυσικά από χαρούμενες παιδικές φωνές.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων βρέθηκε για έκτη συνεχή χρονιά το μουσικό Φεστιβάλ Στρογγύλη, που για πρώτη φορά φέτος “απλώθηκε” σε διάρκεια, με μία συναυλία κάθε Παρασκευή του Αυγούστου, και που κορυφώθηκε με ένα τριήμερο συναυλιών το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Από τη σκηνή του ΔΑΠΠΟΣ πέρασαν η Γεωργία Νταγάκη, η Μιρέλα Πάχου, οι Χαΐνηδες, οι Active Member, ο Χρήστος Θηβαίος, η Φωτεινή Βελεσιώτου, ο Γιώργος Ανδρέου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, οι Πυξ Λαξ και ο Παύλος Παυλίδης μαζί με τους B-movies, χαρίζοντας στο κοινό της Σαντορίνης μερικές αξέχαστες βραδιές.

Το παζλ των φετινών εκδηλώσεων συμπλήρωσαν τρία παιδικά έργα (Το παιδί που τόλμησε, Τα λάχανα και χάχανα, Μια τρελή – τρελή ΑΒ), δύο θεατρικές παραστάσεις (Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων, Στο μυαλό του Φραντς Κάφκα) κι ένα Stand Up Comedy Show (Ελευθερίου – Κρόμπας).

Όλες οι συναυλίες και οι παραστάσεις προσφέρθηκαν δωρεάν στο κοινό, το οποίο έδειξε να ενθουσιάζεται με τη φετινή δομή του προγράμματός.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη