Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης: Νέος κύκλος συναντήσεων από το Σάββατο 30/9

Οι δράσεις της Φωτογραφικής Ομάδας Σαντορίνης-ΦΟΣ συνεχίζονται με τον 8ο κύκλο συναντήσεων για την περίοδο 2023-2024.

Οι συναντήσεις είναι ανοιχτές και δωρεάν, παρέχουν γνώσεις πάνω στην καλλιτεχνική φωτογραφία, τη σύνθεση και την επεξεργασία της εικόνας και απευθύνονται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για την φωτογραφία, ανεξάρτητα από τις γνώσεις τους ή τον φωτογραφικό τους εξοπλισμό. Θα πραγματοποιούνται στον φιλόξενο χώρο του Γυμνασίου Φηρών (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) κάποια Σάββατα, φιλοδοξώντας δεδομένων των συνθηκών, να συνδυάζονται με εκπαιδευτικές φωτοβόλτες για εξάσκηση στο πεδίο.

Η 1η συνάντηση του φετινού κύκλου έχει οριστεί για το Σάββατο 30/9, ώρα 19:00 στο Γυμνάσιο Θήρας, με θέμα: “Εισαγωγή – Συζήτηση περί της φωτογραφίας”.

Υπεύθυνος των σεμιναρίων είναι ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, του οποίου η ενασχόληση με τη ΦΟΣ αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα στην πίστη του στις συλλογικότητες και την προσφορά στον κοινωνικό ιστό﮲. Όπως λέει ο ίδιος: “Καθένας μπορεί να μάθει οτιδήποτε αρκεί να βρεις τον τρόπο να του το πεις”.

Ας δούμε παρακάτω τι λένε και κάποια άλλα μέλη της ομάδας για την ενασχόλησή τους με τη φωτογραφία:

• Αλέξανδρος Αναστασόπουλος: “Η Φωτογραφία για μένα είναι ένα διαρκές μέσο και ταξίδι αναζήτησης, ανάδειξης κι απαθανάτισης του κάλλους που καθημερινά μας περιβάλλει σε μία προσπάθεια προβολής και μοιράσματος με όσους αδυνατούν εκούσια ή ακούσια να το αισθανθούν”

• Ελένη Γερακούδη: “Από μικρή ήθελα πολύ να ασχοληθώ με τη φωτογραφία… Ήταν το όνειρό μου!!! Και να που ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το πραγματοποιήσω!!! Είναι ένας τρόπος έκφρασης για μένα και δίνει μια όμορφη νότα στην καθημερινότητα μου! Χρώμα, έμπνευση και πολλή αγάπη!”

Ειρήνη Κοκκάκη: “Η φωτογραφία είναι για μένα, ταξίδι στιγμών που μόνο εγώ μπορώ να δω”

Βαλεντίνη Κούτουλα: “Η φωτογραφία για μένα είναι το χόμπι που μπορεί να με τραβήξει ώστε να δημιουργώ κάδρο τέχνης με την δική μου ματιά. Είναι η φαντασία, το πάθος, η τεχνική που θα ήθελα να αποτυπώσω” – 

• Φλώρα Ξαγοράρη: “Η φωτογραφία κατορθώνει να συλλαμβάνει κάθε φορά μια μοναδική στιγμή μέσα στο χρόνο προσδίδοντας της με αυτό τον τρόπο την αθανασία”

Το δημιουργικό αποτέλεσμα του 7ου κύκλου συναντήσεων της ομάδας, από την περίοδο 2022-2023 είναι διαθέσιμο εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μας:

τηλ: 6974815987 | mail: santophotogroup@gmail.com | Facebook: Φωτογραφική Ομάδα Σαντορίνης – Φ.Ο.Σ

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη