Γευστικές προτάσεις τον χειμώνα στη Ρόκα

Ο φετινός χειμώνας βρίσκει τη Ρόκα στην Οία με ανανεωμένο μενού. Ενόψει Χριστουγέννων φόρεσε τη γιορτινή της φορεσιά για να ζεστάνει τους επισκέπτες της και να τους ταξιδέψει σε γεύσεις παραδοσιακές, ελληνικές και γνώριμες.

Αξίζει να δοκιμάσετε σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι σε σάλτσα ντομάτας και πουρέ καπνιστής μελιτζάνας καθώς και χοιρινό πρασοσέλινο με αυγολέμονο που θα σας θυμίσει κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Για τους λιγότερο παραδοσιακούς, βελουτέ σούπα κουνουπίδι με πέστο βασιλικού και λάδι τρούφας, καθώς και τσιπούρα με νιόκι πατάτας, σάλτσα βουτύρου, λεμονόχορτο και εστραγκόν. Και για επιδόρπιο μους σοκολάτας με φρέσκια γύρη σε βάση μπισκότου και παρφέ παγωτό.

Τις ημέρες των εορτών το μενού θα εμπλουτιστεί με γιορτινές προτάσεις όπως σπαγγέτι με μπολονέζ αστακού και αφρό τρούφας, σεβίτσε λαυράκι με αρωματικά και κρίταμο, κεμπάπ πολίτικο, σαλάτα με βαλεριάνα, ρόκα, πέστροφα καπνιστή Ορχομενού και πικάντικη σάλτσα γιαουρτιού.

Η λίστα κρασιών με ποικιλίες από τον ελληνικό αμπελώνα θα ολοκληρώσει και θα κορυφώσει τις επιλογές σας. Και βέβαια για όσους δεν έχουν γνωριστεί με το εκρηκτικό ασύρτικο, η συγκεκριμένη ποικιλία παραμένει κορυφαία πρόταση!

Η Ρόκα θα λειτουργεί καθημερινά μέχρι τις 7 Ιανουαρίου από τις 13:00 έως τις 21:00. Ο Άρης και ο Γιάννης θα είναι εκεί να σας υποδεχτούν, να σας βοηθήσουν και να σας ξεναγήσουν στις γευστικές σας διαδρομές!

Ρόκα, Οία | Τηλ. 2286071896 | www.roka.gr


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη