20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η ΑΕΜΥ σε αναζήτηση ιατρών εξωτερικών συνεργατών για το ΓΝ Θήρας

Share

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του Γ.Ν. Θήρας σε ιατρικό προσωπικό, η ΑΕΜΥ ΑΕ προσκαλεί για 12μηνη συνεργασία τρεις ειδικότητες ιατρών -μεταξύ αυτών και νεφρολόγο- με καθεστώς έκδοσης από αυτούς απόδειξης παροχής υπηρεσιών.

Πρόκειται για τις ειδικότητες: α) Ιατρού Καρδιολογίας (1 θέση), β) Ιατρού Παιδιατρικής (1 θέση) και γ) Ιατρού Νεφρολογίας (1 θέση). Η συνεργασία αφορά σε παροχή ιατρικών υπηρεσιών, στο πλαίσιο του προγράμματος ιατρικής υπηρεσίας, για 8ωρη πενθήμερη εργασία ανά εβδομάδα και 7 ενεργείς εφημερίες το μήνα, με μηνιαία μικτή αμοιβή 3.640€.

Η επιλογή των εξωτερικών συνεργατών θα γίνει κατόπιν αξιολόγησης των βιογραφικών σημειωμάτων που θα υποβάλλουν σε Τριμελή Επιτροπή Αξιολόγησης και Επιλογής, η οποία συγκροτείται με απόφαση Δ.Σ. της Εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι συνεργάτες καλούνται να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους για σύναψη συνεργασίας με την Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.-Γ.Ν.Θ. σε κλειστό φάκελο έως και τις 27/12/2019, ώρα 14:00 ως εξής: α) να την αποστείλουν ταχυδρομικά με Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή β) να την αποστείλουν μέσω ιδιωτικής εταιρείας ταχυμεταφορών ή γ)να την υποβάλλουν αυτοπροσώπως, καθημερινά 08:00-14:00, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, Καρτεράδος, Θήρα, Τ.Κ.84700, Υπόψη Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού.

Περισσότερες πληροφορίες για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά εδώ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Σαντορίνη 1670 μ.Χ.
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη